Design & Gaming

Ontwerpen als de tijd het toelaat


Creativiteit staat in mijn leven centraal. Maar ja, je kunt niet alles tegelijk. Daarom focus ik mij nu voornamelijk op het DJ’en en produceren.
Mocht ik tijd over hebben, dan ontwerp ik websites, logo’s, mobiele startschermen en schaalmodellen.DJ/Producer

Alle ideeën in jouw eigen pretpark proppen


Planet Coaster is een simulatiegame waarin je zelf pretparken kan maken. Wat de game zo uniek maakt is dat je alle objecten zelf kunt ontwerpen. En dat is wat ik doe. Alles in mijn pretpark maak ik zelf. Van de bewegwijzering en lantaarnpalen tot complete attracties en gebouwen. Het meeste ook nog in een bepaald thema. Veel van deze objecten zijn te bekijken en te downloaden in de Steam Workshop.

Steam Workshop

Media design

UI design & homescreens


Deze maak ik voornamelijk voor mijzelf. Weer eens wat anders dan de standaard Android of iOS homescreens. Inmiddels heb ik vijf verschillende homescreens gemaakt. Leuk als je even niets te doen hebt in de trein. Mijn thema’s zijn (nog) niet te downloaden. Wil je ook een aangepaste homescreen en heb je een Android toestel? Dan is de app ‘KLWP’ misschien iets voor je.


Media design

Webdesign


Op verzoek ontwerp ik in mijn vrije tijd websites. Op dit moment beheer ik twee websites: KenAtNet en de website van Basisschool Blauwe Aventurijn.Media design

Logo design


Ook logo’s ontwerp ik alleen in mijn vrije tijd. Zo heb ik op vrijwillige basis een logo ontworpen voor VvE In de Papiermolen.


Ontwerpverzoek

Elk verzoek met de uiterste precisie ontworpen


Op vrijwillige basis ontwerp ik websites, logo’s en Planet Coaster objecten. Wil jij een ontwerp of object laten maken? Stuur mij dan een e-mail. Vermeld hier zo compleet mogelijk in waar het ontwerp aan moet voldoen.

Stuur een e-mail

Planet Coaster

Kijkje in mijn parken


Wil jij een kijkje nemen in een van mijn parken, maar beschik je niet over de game? Geen probleem! Vanaf nu kun je ook screenshots bekijken op KenAtNet.com en Steam.


Screenshots bekijken